Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in D:\www\nieuwschooneng.nl\www\camping\wp-includes\compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; LayerSlider_Widget has a deprecated constructor in D:\www\nieuwschooneng.nl\www\camping\wp-content\themes\Lamoon\includes\addons\LayerSlider\layerslider.php on line 1364 Omgeving - Camping Nieuwschooneng
Omgeving

Leuke tips voor de omgeving

Vanaf onze camping kunt u prachtige fietstochten maken naar de bossen van Garderen, Kootwijk en Barneveld. Ook de heidevelden in Stroe en de zandverstuivingen in Kootwijk zijn mooie bestemmingen voor een wandel- of fietstocht.

Lees meer...  

Recreatiegebied Zeumeren

Centraal gelegen in Nederland aan de A1, tussen Amersfoort en Apeldoorn, ligt Zeumeren. Een recreatiegebied dat ideaal is voor een dagje uit voor zowel jong als oud. Op Zeumeren bent u aan het juiste adres als het gaat om een bezoek aan één van de stranden, ligweiden of verschillende speeltoestellen.

Lees meer...  

Shortgolf Zeumeren

Shortgolf kunt u individueel spelen. Het is ook uitermate geschikt voor groepen. Zoekt u voor uw familie, vrienden of voor uw bedrijf een leuk uitje. Dan bent u bij Shortgolf Zeumeren aan het juiste adres!

Lees meer...  

SchatEiland Zeumeren

Kinderen tot 12 jaar kunnen in avonturenparadijs SchatEiland urenlang spelen en ontdekken, schatgraven en goud zoeken, springen en glijden, klimmen en klauteren, bootjes besturen, meedoen aan interactieve spellen en nog veel meer! En het weer is nooit een probleem, want bij SchatEiland Zeumeren is het altijd zomer.

Lees meer...