Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in D:\www\nieuwschooneng.nl\www\camping\wp-includes\compat.php on line 502 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; LayerSlider_Widget has a deprecated constructor in D:\www\nieuwschooneng.nl\www\camping\wp-content\themes\Lamoon\includes\addons\LayerSlider\layerslider.php on line 1364 De Camping - Camping Nieuwschooneng
De Camping

Gratis WiFi

Om u van alle gemakken te kunnen voorzien beschikt de camping over een draadloos netwerk. Uiteraard is het zogenaamde WiFi netwerk gratis voor alle gasten.

Sanitair

In ons sanitairgebouw kunt u vrij douchen. Dit betekent dat u geen muntjes hoeft te kopen en altijd ruim voldoende water tot uw beschikking heeft bij het douchen. Bij het toilet hangt altijd genoeg toiletpapier en een schone handdoek. Afwassen kan binnen en buiten. Altijd heet water, dat is fijn voor de Camping afwas. Uiteraard is dit geheel gratis.

Lees meer...  

Standplaats

De diverse standplaats faciliteiten zorgen voor een comfortabele vakantie tijdens uw verblijf. Kunstgras onder uw voortent, watertappunt en een elektra aansluiting dragen hieraan bij. Bij vroege boeking heeft u nog de keuze voor een plaatsje in de ochtendzon, of als u liever van het avondzonnetje geniet, kan dat dan ook nog geregeld worden.

Lees meer...  

Sport & Spel

Voor volwassenen en kinderen is er genoeg te doen, jeu de boules baan, fietsjes en skelters, een grote trampoline, een zandbak en een groot speelveld. Daarnaast is er 'De Deel'. Dit is de recreatieruimte voor jong en oud.

Lees meer...  

Huisdieren

In geval u uw huisdier mee wilt nemen op vakantie is dat bij ons geen enkel probleem. Uw huisdier(en) zijn van harte welkom op camping Nieuw Schooneng!

Lees meer...  

Rijwielstalling

De ruime rijwielstalling zorgt ervoor dat uw fiets altijd droog en veilig staat tijdens uw vakantieverblijf. De fietsenstalling bied plaats aan talloze fietsen. Hierdoor staat uw fiets altijd droog en veilig. Voor het opladen van uw elektrische fiets zijn er maar liefst 15 oplaadpunten.

Lees meer...  

Parkeerplaats

Via het parkeerterrein verlaat u altijd de new. Gaat u fietsen, wandelen of u verlaat de camping met de auto, dan altijd over de Goorsteeg de camping verlaten. Alleen aankomst en vertrek langs de boerderij.

Lees meer...  

Stortplaats voor chemische toilet

Voor het legen van uw chemische toilet is een ruime stortplaats aanwezig. Voor een goede hygiëne is de omgeving voorzien van roestvrijstalen bak en is er koud stromend water aanwezig.

Lees meer...  

Veiligheid

In ons buitengebied is het ’s nachts erg donker en dat willen we graag zo houden. Op de camping daarentegen zijn de parkeerplaats, het kampeerterrein zelf en het Sanitairgebouw voldoende voorzien van verlichting voor een veilig gevoel voor de gasten.

Lees meer...  

Trekkers plaatsen

Houdt u van rondreizen per fiets of te voet en verblijft u dan graag op een camping voor één nacht (of twee)? Wij hebben speciale plaatsen voor trekkers. Na een verfrissende douche in het sanitairgebouw kunt u uw reis weer vervolgen. Bijvoorbeeld voor deelnemers aan het Marskramerpad.

Lees meer...  

Verse eieren

Een heerlijk ontbijt op het platteland begint met een eitje. Altijd kakelvers!

Lees meer...